پست‌ها

خرما در ایران. تاریخ و فواید

خرما در ایران. تاریخ و فواید

<p class="ql-direction-rtl">یکی از پر درآمدترین فعالیت های کشور، صادرات خرما است و کمک بسیار زیادی نیز به اقتصاد کشور می کند. خرما یکی از قدیمیترین محصولات کشور ما به شمار می آید و قدمت آن نیز به حدود 3000 سال پیش بر می گردد. این محصول در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر رشد می کند.</p><p class="ql-direction-rtl">کشور ایران شرایط ایده آلی برای تولید محصول خرما دارد و محصولات بسیار شیرین و دلچسبی نیز به بازار ارائه می دهد. از طرفی به دلیل طعم دوست داشتنی و محصولات باکیفیتی که دارد کشورهای زیادی طرفدار محصولات خرمای ایران هستند.</p><h2 class="ql-direction-rtl">مهمترین نوع خرما در کشور ایران</h2><ul><li class="ql-direction-rtl">مضافتی</li><li class="ql-direction-rtl">پیارم</li><li class="ql-direction-rtl">زاهدی</li><li class="ql-direction-rtl">مجول</li><li class="ql-direction-rtl">کبکاب</li><li class="ql-direction-rtl">ربی</li><li class="ql-direction-rtl">برهی</li><li class="ql-direction-rtl">خاصویی</li><li class="ql-direction-rtl">مرداسنگ</li><li class="ql-direction-rtl">شاهانی</li><li class="ql-direction-rtl">خرما سایر</li></ul><h3 class="ql-direction-rtl">توصیه ما به شما برای خرید خرما</h3><ul><li class="ql-direction-rtl">درصورتی که قصد دارید خرمای زیادی خریداری کنید، پیشنهاد می شود تا خرمای خشک بخرید. چرا که نگهداری از خرمای خشک به مراتب راحتتر بوده و ماندگاری بیشتری نسبت به خرمای مرطوب دارد.</li><li class="ql-direction-rtl">هر نوع از خرماها رنگ خاص خودشان را دارند. در زمان خرید به رنگ خرما دقت کنید. باید اطلاعات کافی از هر نوع خرما داشته و باید بدانید زمانی که خرما می رسد چه رنگی است.</li><li class="ql-direction-rtl">از خرید خرمای باز خودداری کنید مگر در صورتی که به فروشنده اعتماد کامل داشته باشید. چون معلوم نیست این خرما در چه شرایطی و چگونه تولید و حمل شده است. توصیه ما خرمای بسته بندی است.</li><li class="ql-direction-rtl">وجود شکرک در خرما نشان از کهنه بودن آن است.</li><li class="ql-direction-rtl">اگر در بسته بندی خرما آشغال های ریز یا گیاهی وجود داشته باشد نشان دهنده این است که بسته بندی به صورت غیرصنعتی انجام شده است.</li></ul><p><br></p>

0

1404/09/05

خرمای آلویی(گنتال)

خرمای آلویی(گنتال)

<p>خرمای آلویی💚</p><p>*نگین تیره و شیرین نخلستان* 🌴</p><p><br></p><p>خرمای آلویی، با رنگ مشکی براق و بافت گوشتی و لطیفش، یکی از خاص‌ترین و خوش‌طعم‌ترین انواع خرماست. </p><p>ظاهری پیچیده و شبیه آلو دارد، و همین ویژگی، به آن جذابیتی چشم‌نواز می‌بخشد. </p><p>وقتی در دهان گذاشته می‌شود، طعم شیرین و ملایم آن همراه با بافت نرمش، حسی از لطافت و انرژی ناب طبیعت را منتقل می‌کند.</p><p>این خرمای زیبا، حاصل دستان پر تلاش نخلداران دارابی و گرمای دل‌انگیز آفتاب است؛ هدیه‌ای طبیعی از دل نخلستان‌های داراب، که هر دانه‌اش یادآور صبر نخل داران و سخاوت زمین است.🌴</p>

0

1404/08/19